Farkas Balázs

farkas balazsFitness és Sport

Szakirányú végzettség: fitness Akadémia-csoportos fitness instruktor

Pályafutás kezdete: 2011

Fitness filozófia

2001-ben kezdtem sportaerobikozni, számos nemzetközi versenyen és magyar bajnokságok vettem részt, 2011 óta pedig a Magyar Aerobik Válogatott tagja vagyok. Legnagyobb eredményemet tavaly értem el, mikor az I. Európa Játékokon (Baku/AZE) aranyérmet nyertünk, valamint ugyanebben az évben, az Európa bajnokságon szintén egy arany és egy ezüstéremmel tértem haza. Az júniusi világbajnokságon pedig sikeresen kivívtuk a részvételt az nem olimpiai sportágak olimpiájára, a Világjátékokra. Mindamellett, hogy a sport teljes mértékben kitölti az életemet joghallgató vagyok, a tanulás után pedig a legjobb lemenni a terembe és edzeni. Mozgás után a tanulás is jobban megy.

 

 

 

 

 

Óratípusok:

Alakformáló: Az órák alatt az egész testet átmozgatjuk, izmainkat tónusba fokozzuk könnyen követhető, eszközökkel végrehajtott gyakorlatokkal. Az óra koreográfia és szökdelések nélkül zajlik, bárkinek szívesen ajánlom.

Zsírégető: A bemelegítés után folyamatos szökdelésekkel megemeljük a pulzust, közben pedig a test összes izmait megerősítjük különböző gyakorlatokkal. Javaslom, ha fogyni szeretnél, vagy ha jobb kondira vágysz.

Kedvezmények

HVG Klubkártya

Szép kártya (OTP, K&H és MKB Bank)

All You Can Move (Klubrekreációs kártya)

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek 6h-22h

Szombat-Vasárnap 9h-17h

AYCM ELFOGADOHELY MATRICA 2017

Térkép

Buda Fitness
1111 Bercsényi utca 12.
06303557416