Ürmös Zsófia

Look in the mirror… That’s your competition.

Ürmös Zsófia vagyok. Az atlétika fegyelemre és kitartásra tanított, az aerobik pedig jó hangulatával és változatosságával ragadott magával. 2007 óta aerobikozom napi szinten. Sportedzői végzettségemet 2012-ben szereztem. Számomra fontos, hogy minél több edzésmódszert, óratípust ismerjek meg és a legjobb tapasztalatokat beépítsem az óráimba. A body art elemei éppúgy szerepet kapnak az óra végi stretchingben, mint a deep work elemek az óra zsírégető szakaszában. Akárcsak a sportban, az élet minden területén elengedhetetlennek tartom a kihívásokat. Ezek által fejlődünk. Ha vidám és motiváló közegben fejlődnél, gyere! Óráimon biztosítom a kihívást.< /p>

Step:

Bemelegítést követően az óra első felében sajátítjuk el a koreográfiát, mellyel az óra végéig dolgozunk. Az órán előfordulnak padcserék, többszólamú koreográfia, sőt hozzátehetsz magad is lépéseket a már megtanult koreográfiához. Az órát levezetés és nyújtás zárja. Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas óratípus! Kezdő steppeseknek is ajánlott!

Body toning:

A megfelelően bemelegített izomcsoportokat alaposan megdolgoztatjuk. Az óra első felében a dinamika és a zsírégetés dominál, míg az óra második felében egy-egy izomcsoportra fókuszálunk. Kimerítő, magas ismétlésszámú gyakorlatsorok és változatos eszközhasználat jellemzi ezt az óratípust. A zene segít túllendülni a holtponton. Az óra végi nyújtásra különösen nagy figyelmet fordítunk. Gyere és formálódj!

Kick-box aerobik:

Az óra, ahol levezetheted a stresszt, ahol megdolgoztathatod a kar- és lábizmokat, mindezt vidáman és mosolyogva. A szokásos bemelegítést követően ütés- és rúgás kombinációs gyakorlatokkal dolgozunk, melyeket átszövünk dinamikus, zsírégető hatású blokkokkal. Ha már kellőképpen elfáradtunk kézi súlyzóval a kar- és hátizmainkra koncentráló gyakorlatokat végzünk, majd lenyújtunk. Felső nem marad szárazon!

Kedvezmények

HVG Klubkártya

Szép kártya (OTP, K&H és MKB Bank)

All You Can Move (Klubrekreációs kártya)

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek 6h-22h

Szombat-Vasárnap 9h-17h

AYCM ELFOGADOHELY MATRICA 2017

Térkép

Buda Fitness
1111 Bercsényi utca 12.
06303557416