Tótfalusi Emese

totfalusi emeseTótfalusi Emese (Mesi) vagyok. A mozgás, mint életforma egészen kiskoromban kezdett hozzám nőni. balett, hip-hop és jazz tánc után ismerkedtem meg az aerobikkal. Menthetetlenül beleszerettem abba, hogy a mozgás, szórakozás mellett, pörgős zenére formálhatom az alakomat. Onnantól kezdve tudom, hogy egyszer én is szeretnék az az ember lenni, aki segít a mozogni vágyóknak átélni az érzést, ami engem is magával ragadott ebben a műfajban. Ha szeretnél változtatni az életformádon, alakodon, vagy egyszerűen csak kedved támad egy hangulatos, de kemény edzéshez, szeretettel várlak óráimon! Mottóm: "Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna." (George Eliot) 
ÓRÁIM: Az óráim célja, hogy egy jó hangulatú edzésen, mindennapi problémáinkat félretéve és a fájdalmat legyőzve érjük el a fittséget és a kívánt alakot.
Alakformáló: Az óra felépítése igen változatos: első fele pörgős, dinamikus, a második fele lassabb, de annál fájdalmasabb. A bemelegítés után néhány percig step padon dolgozunk, majd különböző eszközök segítségével (súlyzó, gumikötél, fitball) kifejezetten a kritikus izomcsoportok erősítésére koncentrálunk: kar, láb, has, hát, far. +has: alakformáló óra keretében a főbb izomcsoportok erősítésén belül, kifejezetten a hasizomra koncentrált, változatos és igen hatékony gyakorlatokat végzünk.
Zsírégető: Az óra célja a zsírégetésen kívül, hogy izmainknak állóképességet, erőt szerezzünk. Közepesen gyors tempójú zenére, végig dinamikus mozgást gyakorlunk, nagyrészt saját testsúlyos gyakorlatokkal, sok-sok mosollyal és izzadtsággal.  

Kedvezmények

HVG Klubkártya

Szép kártya (OTP, K&H és MKB Bank)

All You Can Move (Klubrekreációs kártya)

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek 6h-22h

Szombat-Vasárnap 9h-17h

AYCM ELFOGADOHELY MATRICA 2017

Térkép

Buda Fitness
1111 Bercsényi utca 12.
06303557416