Juhász Szabina

Fitness és sport

Szakirányú végzettség: Fitness Company-aerobic-sportoktató
Pályafutás kezdete: 2015
Sportmúlt: aerobic, futás

Fitness Filozófia

Magamról:
Anyukám ovis koromban vitt el először aerobikra, azóta töretlen a szerelem. Az évek során számtalan sportot kipróbáltam, de mindig visszatértem az „igazihoz”. Négy évvel ezelőtt végeztem el az aerobik edzői képzést, hogy ezt az élményt szakmailag megalapozottan mindenkinek átadhassam. Külföldön hotelekben tartottam edzéseket, ami egy idő után már nem elégített ki, hiszen nem éreztem magamon a fejlődést. Családi okok miatt a hazajövetel mellett döntöttem. Miután rendeztem a soraimat lehetőséget kaptam itt órát tartani. Hatalmas élmény és kihívás. Az óráim intenzívek, pörgősek. Itt igazán ki lehet kapcsolni és el lehet felejteni a hétköznapi dolgokat. Emellett persze hatékony alakformálás zajlik a háttérben. Együtt fejlődünk, együtt feszegetjük a határainkat, együtt megyünk előre a céljaink felé. Ha készen állsz keményen és kitartóan edzeni, akkor mindenképpen az óráimon a helyed!
Intervall aerobik óra:
Az óra során a pulzusunkkal „játszunk”. Kardió és erősítő részek folyamatos váltakozásából áll egy blokk. Nem ritka, ha pulzusunk 180-190 bpm. Általában négy blokkra jut idő az órán. A blokk első felében állva végzünk kardió gyakorlatokat, majd a második, erősítő részében összetett teljes testet megmozgató erősítő gyakorlatok jönnek. Step padot és súlyzót használunk. Kiváló állóképességjavító és alakformáló hatása van.
Alakformáló aerobik óra:
Az óra első felében mindenképpen állva végzünk gyakorlatokat, majd a második felében a talajon. Nem ritka, hogy a nagyobb effektivitás érdekében az állva végzendő gyakorlatok között a talajon is végzünk gyakorlatokat. Általában súlyzót, step padot használunk. Mivel a csoport olyan ügyes, vannak benne koreografált részek is. Az alakformáló óra mindig nagyon változatos, intenzív, egész testet átmozgató. Kiváló alakformáló, állóképesség és koordináció javító.

BudaFitness  

1222 Villa u. 1,

Budapest

+3630-878-2055

fitness@budafitness.hu