Horváth Bea

horvath bea

Szakirányú végzettség: Szinergia Szakiskola sportedző, személyi edző, animátor 

Pályafutás kezdete: 2012

Sportmúlt: röplabda, atlétika, aerobik, kondi

Fitness filozófia: Hobbiból lett hivatás, velősen így tudnám megfogalmazni, hogyan is lettem edző. Pályafutásom Szegeden kezdődött, ahol kitanultam egy remek vezető edző mellett, hogy miből is áll ez a szakma. A fő profilommá váltak a box aerobik jellegű óratípusok, capoeira, határzóna, walking, de jöhet bármilyen edzés, csak mozoghassak!

                Gyertek, élvezzük együtt a mozgás örömeit!!

 

Zsírégető:

A zsírégető egy olyan pörgős óra, ahol ötvözzük a kardió és az erősítő gyakorlatokat a kitűzött célok elérése érdekében. A bulis zenék a kikapcsolódásról, a változatos elemek pedig arról gondoskodnak, hogy minden órán más és más izmodat dolgoztassuk meg.

Gyere, pörögj velem, feszegessük együtt a határainkat! ;)


Alakformáló: 

Különös, komplett edzésprogram a láb- comb izomzatára, valamint a nagy és kis farizomra, és a has izmainak formálására, erősítésére. Eszköze, lehet fit-ball labda, gumikötél, esetleg egy kezes súlyzó, amelyek segítséget nyújtanak a gyakorlatok pontos technikai végrehajtásához. Segítségükkel speciálisan csak a célizomzat dolgozik, az optimális pályán, így kikerüli a szinergista izomcsoportok jelenlétét. Ajánlás: Minden korosztálynak.

Piloxing:

Piloxing= egy óra buli, ahol kiszakadhatsz a hétköznapok mókuskerekéből. A piloxing mottója, miszerint Mi Nők kőkemények, karcsúak és szexik vagyunk, ezért harcolunk nap mint nap, sok mindent sejtet. Ez a zsírégető edzésmódszer a box, a tánc és a pilates elemeiből merít, s egy szuper eszközt nyújt a bombaalak(formálás) eléréséhez!

Box aerobik:

A boksz és a kick- boksz önvédelmi elemei klasszikus fitness elemekkel- ez a meghatározás. Kevésbé a kick-boksz technikára, mint inkább a hangulatra és a stresszoldásra kialakított, kifejezetten állóképesség fejlesztő óra. Hatékonysága csak abban az esetben eredményes, ha minden ütést, rúgást teljes erőből végzünk! A boxolás felpezsdíti a vérkeringést, elősegíti a zsírégetést, erősíti és szálkásítja a hasizmokat.

Ajánlás: Minden korosztálynak, kortól, nemtől függetlenül, különösen a stressznek és a fizikai, és lelki terheknek kitett vendégeinknek ajánljuk. Rendkívül stresszoldó óra!

Kedvezmények

HVG Klubkártya

Szép kártya (OTP, K&H és MKB Bank)

All You Can Move (Klubrekreációs kártya)

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek 6h-22h

Szombat-Vasárnap 9h-17h

AYCM ELFOGADOHELY MATRICA 2017

Térkép

Buda Fitness
1111 Bercsényi utca 12.
06303557416