Horváth Bea

horvath beaFitness és Sport

Szakirányú végzettség: Szinergia Szakiskola sportedző, személy edző, animátor
Pályafutás kezdete: 2012
Sportmúlt: röplabda, atlétika, aerobik, kondi

Fitness filozófia

Hobbiból lett hivatás,velősen így tudnám megfogalmazni,hogyan is lettem edző.Három éve kezdődött a pályafutásom Szegeden,kitanultam egy remek vezető edző mellett,hogy miből is áll ez a szakma.A fő profilommá váltak a box aerobik jellegű óratípusok,capoeira,határzóna,walking,de jöhet bármilyen edzés,csak mozoghassak.Gyertek,élvezzük együtt a mozgás örömeit!!


Box aerobik: A boksz és a Kick boksz önvédelmi elemei klasszikus fitness elemekkel-ez a meghatározás. Kevésbé a kick-boksz technikára, mint inkább a hangulatra és a stressz oldásra kialakított, kifejezetten állóképesség fejlesztő óra. Hatékonysága csak abban az esetben eredményes, ha minden ütést, rúgást teljes erőből végzünk! A boxolás felpezsdíti a vérkeringést, elősegíti a zsírégetést, erősíti és szálkásítja a hasizmokat. Ajánlás: Minden korosztálynak, kortól, nemtől függetlenül, különösen a stressznek és a fizikai, és lelki terheknek kitett vendégeinknek ajánljuk. Rendkívül stressz oldó óra.

Alakformáló: Különös, komplett edzésprogram a láb- comb izomzatára, valamint a nagy és kis farizomra, és a has izmainak formálására, erősítésére. Eszköze, lehet fit-ball labda, gumikötél, esetleg egy kezes súlyzó, amelyek segítséget nyújtanak a gyakorlatok pontos technikai végrehajtásához. Segítségükkel speciálisan csak a célizomzat dolgozik, az optimális pályán, így kikerüli a szinergista izomcsoportok jelenlétét. Ajánlás: Minden korosztálynak.

Kedvezmények

HVG Klubkártya

Szép kártya (OTP, K&H és MKB Bank)

All You Can Move (Klubrekreációs kártya)

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek 6h-22h

Szombat-Vasárnap 9h-17h

AYCM ELFOGADOHELY MATRICA 2017

Térkép

Buda Fitness
1111 Bercsényi utca 12.
06303557416