Urbán-Zsilák Eszter

urban zsilak eszterSziasztok! 2004 óta dolgozom aerobik oktatóként is. Hamar világossá vált számomra, hogy ez a várt testképemhez nem lesz elég. Évekig napi szinten testépítettem, míg eljutottam a jelenlegi versenyfelkészítõmhöz, Bánkuti Gabriellához.Így hazánk egyik legjobb edzõjétõl tanulhattam, tökéletesítem tudásomat a mai napig, és jelenleg Nála, az IWI-nél fogom befejezni a szakedzõi vizsgákat.

Ezenkívül elvégeztem a GFlex oktatói tanfolyamot is.Ennek a funkcionális eszköznek a segítségével még hatékonyabbak és egyben változatosabbak is az edzések. A megszerzett tudásomat szeretném minél több embernek átadni. Kortól és nemtõl függetlenül mindenkinek segítek céljának elérésében,a megfelelõ edzésprogram kialakításában, étkezési tanácsadásban. Várok Mindenkit sok szeretettel, és együtt megvalósítjuk a céljaid!

Eddigi versenyeredményeim:
2012.05.12. Bodysport Kupa-Fitness modell +165cm III.hely
2012.05.20. WBPF EB Kvalifikáció/Athletic physique +165cm IV.hely
2012.05.26. WBPF Európa Bajnokság/Athletic physique +165cm V.hely
AEROBIK OKTATÓ

 

Óratípusaim

Alakformáló: A nõi test leginkább kritikusabb részeire koncentrálva:elsõsorban a derék, fenék, comb és a has izmait formáló gyakorlatok, valamint a törzs-és vázizmokat erõsítõ gyakorlatok kézi súlyzó, gumiszalag, step pad használatával.

Zsírégetõ: Kézi súlyzó használatával, alaplépésekbõl összeállított egyszerû koreográfia, vagy lineáris felépítésû óra a vendégek igényei szerint. Far-, combizom erõsítõ elemeivel kombinálva, az óra végén hasizommal zárva.

 

Intervall zsírégető: Csoportos óra kicsit másképp:) Ha szereted a határaidat feszegetni,akkor itt a helyed! Sokkal több van Benned,mint hinnéd, és én kihozom Belõled! Köredzés jellegû óra, eszközökkel (step,sulyzó,gumikötél), és saját testsúlyos gyakorlatokkal variálva. Minden óra felépítése kicsit más, hogy soha ne und meg!:) A zenét, a hangulatot és az izomlázat is garantálom!!!

 

Személyi edzés:

1 alkalom (60 perc) - 3200.- Ft
5 alkalom (max. 6 hét) - 15.000.- Ft
10 alkalom (max. 12 hét) - 28.000.- Ft

A személyi edzés árak nem tartalmazzák a belépőt!


 

In these studies, Pramipexole dihydrochloride tablets or placebo was administered to patients Web Site The tendency toward tachyphylaxis (lessening of response) with repeated administration given.

Kedvezmények

HVG Klubkártya

Szép kártya (OTP, K&H és MKB Bank)

All You Can Move (Klubrekreációs kártya)

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek 6h-22h

Szombat-Vasárnap 9h-17h

AYCM ELFOGADOHELY MATRICA 2017

Térkép

Buda Fitness
1111 Bercsényi utca 12.
06303557416