Tamási Alexandra

tamasi alexandra

 

 

MAGAMRÓL:

Szeretek mozogni. Szeretek aerobikozni. Sosem sportoltam versenyszerűen. 14 évesen jöttem rá arra, hogy a mozgás milyen fontos ahhoz, hogy jól nézzünk ki. Akkoriban még ez volt a legfőbb motiváció, mára szerencsére az egészségem megőrzése miatt sportolok: aerobikozom, jógázok, fallabdázok, túrázok, úszok és néha egy kis siklóernyőzés is belefér az életembe. Nálam a változatosság nagyon fontos, hogy ne unjam meg, amit éppen csinálok. Ne azért sportolj, hogy jól nézz ki, sportolj azért, hogy jól érezd magad a bőrödben és hidd el, a többi már jön magától.

 

 

ÓRATÍPUSAIMRÓL:

Zsírégető : Ezeken az óráimon a pulzusunkat igyekszünk végig a zsírégető tartományban tartani, így ha egy kardió jellegű órára vágysz, akkor itt a helyed. Az óra végén pedig szánunk néhány percet a törzs izmainak erősítésére, majd nyújtással zárunk.
has-láb-fenék: az óra elnevezése magáért beszél, a nők életében legkritikusabb pontokra dolgozunk. A szép, formás alakhoz nem elég a kardió. Sőt! Nagyon fontos, hogy saját testsúllyal vagy súlyzók segítségével erősítő edzéseket végezzünk, hogy tónusos izmaink legyenek.

Alakformáló: Ezeken az óráimon szintén az erősítés és feszesítés a cél. Könnyen követhető gyakorlatsorokból épül fel az óra, így ha szellemileg fáradtnak érzed magad, tökéletes lehetőség, hogy egy kicsit felfrissülj.

 

Kedvezmények

HVG Klubkártya

Szép kártya (OTP, K&H és MKB Bank)

All You Can Move (Klubrekreációs kártya)

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek 6h-22h

Szombat-Vasárnap 9h-17h

AYCM ELFOGADOHELY MATRICA 2017

Térkép

Buda Fitness
1111 Bercsényi utca 12.
06303557416