Varga Vica

varga vica

Gyermekkorom óta sportolok, kezdetben sportiskolai képzésben kiemelt szerepet a kézilabda, az atlétika és az úszás játszott az életemben. Az aerobic mozgásformát 10 éve kezdtem.
A koreografált órák, mely alatt az idő csak úgy repül, teljes mértékben magukkal ragadtak.
Célom másoknak is átadni az az életérzést, ami engem bevonzott ebbe a körbe, valamint motivációt adni a rendszeres sporthoz.
Fontos számomra, hogy óráim jó hangulattal teljenek és edzés után kellemesen elfáradva, de mosollyal távozzon mindenki.

 

 

Alakformáló: Az óra típus olyan erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat tartalmaz, melyek átmozgatják a teljes testet. Az óra 10 perces intenzív bemelegítéssel indul. Ezután következik 35 - 40 percben az egész testre kiterjedő, a nagy izomcsoportok átmozgatásával történő feszesítés, formálás. 

Az órák során változatos eszközöket használunk (pl. súlyzó, gumikötél, soft ball, step lépcső).
A nagy ismétlésszámokkal és kis súlyokkal végzett gyakorlatok dominálnak, ezért igazán hatékony, könnyen követhető óratípus.


Dance step*/**: Az óra célja 3 blokkból álló step padon végzett koreográfia elsajátítása. Koreográfia alapja összetett lépések kombinációja, melynek köszönhetően változatosság garantált. A jó hangulat, a motiváló zene valamint a táncos mozdulatokkal végzett edzés endorfintermeléssel és a feszültségek oldásával jár. Valójában a péntek/szombat esti buli folytatása történik csak sokkal egészségesebb módon.

Kedvezmények

HVG Klubkártya

Szép kártya (OTP, K&H és MKB Bank)

All You Can Move (Klubrekreációs kártya)

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek 6h-22h

Szombat-Vasárnap 9h-17h

AYCM ELFOGADOHELY MATRICA 2017

Térkép

Buda Fitness
1111 Bercsényi utca 12.
06303557416